Brončana gimnastička bajka

državno Ogulin 2013 Collage - Copy

Proteklog vikenda 09. i 10. studenog u Ogulinu zavičaju bajki,  održano je  22. višebojsko i pojedinačno prvenstvo Hrvatske te 13.  Završnica Kupa Hrvatske za B i C program. Ukupno smo osvojili 7 brončanih medalja!

Nastupilo je ukupno 14 gimnastičaki GK Samobor što je najviše do sada.

U subotu u kategoriji ml. kadetkinja B na svom prvom državnom prvenstvu nastuple su Lorena Bartaković i Sara Kormoš. Zajedno  njima u ekipi nastupila je i Katja Žganjer Knežević te su ekipno osvojile 4. mjesto. Pojedinačno Katja je bila 16., Sara 20, a Lorena 24 .

ml. kadetkinje B Lorena Bartaković, Katja Žganjer Knežević i Sara Kormoš

ml. kadetkinje B: Lorena, Katja i Sara

Paula Stier branila je boje u konkurenciji seniorki (nažalost zbog ozljede leđa nije nastupila Anamarija Kovačić). Briljirala je na tlu i na kraju je osvojila 3. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji.

IMG_5248

seniorke B: 3. mjesto Paula Stier

Sestre Mihelić nastupile su A programu gdje se natjecanje odvijalo u višeboju i pojedinačno po spravama. U kategoriji ml. kadetkinja A nastupila je Ema Mihelić te osvojila ukupno 4 brončane medalje; u višeboju, na preskoku, ručma i na gredi. Starija sestra Marija Sara nastupila je u konkurenciji juniorki i osvojila je 3. mjesto na tlu.

sestre Mihelić s trenericom Aidom Badić

sestre Mihelić s trenericom Aidom Badić

Nedjelja je bila rezervirana za natjecateljice C programa. Naše najmlađe natjecateljice, ml. katetkinje; Dolores Šagud, Tara Bataković, Ines Fadiga, Barbara Jelić, Tia Senjak i Maja Lehpamer odlično su odradile svoj prvi nastup na državnom prvenstvu i ekipno su osvojile 3. mjesto. Pojedinačno, Dolores je bila 6., Maja 7., Tara 14., Ines 19., Barbara 22. i Tia 25.

ml. kadetkinje C 3. mjesto ekipno

ml. kadetkinje C 3. mjesto ekipno

Dunja Šagud nastupila je u konkurenciji kadetkinja C i ostvojila je odlično 9. mjesto od ukupno 44 gimnastičarke. Jesen Kovaček nastupila je u kategoriji juniorki C i osvojila je 16 mjesto.

C program

kadetkinja C Dunja Šagud s trenericom Martinom Bublić i juniorka C Jesen Kovaček

Čestitke gimnastičarkama i njihovim trenericama Aidi Badić i Martini Bublić koje su uz Anamariju Kovačić bile i sutkinje na ovom natjecanju.

Slike pogledajte na https://picasaweb.google.com/107765288598810643675

MB

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Designed by: seo services | Thanks to credit repair, web design st louis and std testing