Zimsko prvenstvo za rekreativce

DSC01567

 

U sniježnu subotu 25. siječnja održano je Zimsko prvensvo gimnastičkog kluba Samobor za rekreativce.

U gimnastičkoj dvorani pri OŠ Bogumila Tonija na natjecanje su stigle 63 vježbačice i 6 vježbača, u dobi od 4 do 14 godina te njihovi treneri Sandra Jurković, Iva Lulić, Jelena Pađan, Ivan Mardešić i Darko Frajt. Uz posebna vježbalačka iznenađenja za natjecateljice i natjecatelje pripremljene su, za ovo prvenstvo posebne medalje donijete iz SAD-a, dar Zvonimira Ilića, prvoga trenera i jednoga od osnivača našega kluba i njegove supruge Mare, te već uobičajene medalje-medenjaci u obliku borića i klupski kalendari.

medalje

U prvom turnusu na 3 sprave – preskoku, gredi i tlu – nastupile su Male sirene i od njih 14 najbolje su bile Rebecca Kenda s osvojenom zlatnom, Vita Antolić srebrnom i Laura Deisinger brončanom medaljom, a za njima su se poredadale: Lucija Fresl, Petra Gović, Ana Kopun, Lana Škoro, Dora Radek, Ema Lacković Jenko, Ida Antolić, Lucija Ondelj Gulić, Ana Marija Šprljan, Ivana Škoro i Maša Lučić.

male sirene

Male sirene s trenerima Darkom Frajtom i Ivanom Mardešićem

Zvjezdice su nastupile još i na četvrtoj spravi ženske gimnastike, dvovisnskim ručama i među 13 natjecateljica 1. mjesto na postolju zauzela je Mija Ivanišević, 2. Lea Kuhar i 3. Tara Mihalić, a niz nastavljaju: Mia Bašić, Marija Fatzek, Ema Kristina Šprljan, Nela Bošnjak, Lara Hanzalek, Hana Gudlin Mićić, Lea Holetić, Paula Visić, Lucija Arleta Šestan i Ela Bijuk.

zvjezdice

Zvjezdice s trenericama Ivom Lulić, Sandrom Jurković i Jelenom Pađan

Na ovo natjecanje stigli su svi dječaci, a  pod imenom Gormiti zlatno je odličje osvojio Marin Rupčić, srebrno Bruno Davčar i brončano Vibor Podboj Grgić. Na tri sprave sprave – tlu, karikama i preskoku nastupili su i Noa Drašković i Timon Drašković.

gormiti

Gormiti s trenerima Darkom Frajtom i Ivanom Mardešićem

Zlatom se, nastupom na 4 sprave, još i na karikama, okitio Mister Dominik Stier.

mister

Mister Dominik

Nakon nastupa Malih vilenjaka, što je bio dar vježbačica-natjecateljica i koreografkinje i trenerice Aide Badić vježbačima rekreativcima, u drugom turnusu svoje su vještine i dostignuća u gimnastici, uvježbavane i dotjerivane ove sezone, pokazale još tri skupine vježbačica. Pčelice, njih 14 nastupile su na tri sprave, a za prva tri mjesta izborile su se redom Ema Babić, Vita Hrastić i Lucija Mahović, a zatim su se poredale: Petra Kontak, Nika Lavrić,Laura Petrović,Laura Dubić, Paula Antunović, Victoria Šarić, Karla Batinović, Bruna Likić, Nia Zidar, Ana Majsec i Marta Midenjak.

pčelice

Pčelice s trenerima arkom Frajtom i Ivanom Mardešićem

Među 12 Bubamara najbolje su, odradivši svoje vježbe na sve 4 sprave, bile Anja Žganjer Knežević, Anja Franja i Lana Obadić. Slijede:  Iva Špoljarić, Lara Cekuš, Sara Bašić, Petra Vuksanović, Mara Zadro, Ana Mart, Laura Gogić, Satja Mileusnić i Jasmina Mužar.

Bubamare

Bubamare s trenericama Sandroj Jurković, Jelenom Pađan i Ivom Lulić

Misice su, njih 10, kao i Bubamare nastupile na sve 4 sprave ženske sportske gimanstike, Na postolje su se popele 1. Ema Herger, 2. Ivana Jakopec i 3. Antea Herger. Do njih su se poredale: Lora Bedeković, Ida Soviček, Sandra Šogorić, Stella Zlodi, Ivona Zorić, Ariana Vojvodić i Stella Patajac.

Misice

Misice s trenericom Sandrom Jurković

Prije proglašenja rezulata još jedan dar natjecateljica i njihovih trenerica Aide Badić i Martine Bublić rekreativnim vježbačima i publici bile su vježbe s kojima su nastupale prošle godine na natjecanjima kola i završnice Kupa Hrvatske te posebno, baš za ovu zgodu pripremljene sinkronizirana vježba na tlu u izvedbi Tie Senjak, Dore Jurković, Dolores Šagud i Maje Lehpamer i po prvi put izvedena sinkronizirana vježba na ručama, a izvele su je Ines Fadiga, Tara Bartaković i Barbara Jelić. Publika je pljeskom nagradila i vježbačice na preskoku Heidi Peucelle i Saru Kormoš, na ručama Katju Žganjer Knežević i Emu Mihelić, na gredi Helenu Kirschenheuter i Paulu Stier te na tlu Lorenu Bartaković i Mariju Saru Mihelić. Tako su svi u dvorani mogli vidjeti što se može naučiti, svladati i pokazati nakon redovitih, gotovo svakodnevnih, višegodišnjih treninga.

kk

slike s natjecanja pogledajte na:

https://picasaweb.google.com/107765288598810643675/ZimskoPrvenstvoZaRekreativce2512014#

Jedan komentar na tekst: Zimsko prvenstvo za rekreativce

  1. Ana kaže:

    Za svaku pohvalu!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Designed by: seo services | Thanks to credit repair, web design st louis and std testing