4. Aton kup

GK Samobor

U subotu 15. ožujka u NGC Aton u Nedelišću održan je 4. po redu Aton kup za gimnastičarke i gimnastičare koji nisu do sada nastupili niti u jednom od službenih programa HGS-a (u A, B, C ili D programu).

Ukupno je nastupilo preko 180 natjecatelja iz 6 klubova: GK Novi Zagreb, GK Sračinec, GK Sokol Karlovac, GK Dubrava, GK Samobor i domaćin GK ZMM iz Čakovca.

Nela Bošnjak, Lara Hanzalek, Lea Holetić, Lana Obadić,  Roza Popek, Lucija Arleta Šestan, Iva Špoljarić, Ema Kristina Šprljan, Paula Visić, Petra Vuksanović i Mara Zadro činile su ekipu od djevočica od 1. do 2. razreda i ekipno su osvojile 2. mjesto. Među njima najbolja je bila EmaKristina Šprljan koja je osvojila 4. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji, Lana Obadić bila je 8., Nela Bošnjak 9., Lea Holetić 10., Lara Hanzalek 11., Roza Popek 12.,Petra Vuksanović 18., Paula Visić 19., Iva Špoljarić 20., Mara Zadro 23. i Lucija Arleta Šestan 26.

ekipa 1.i 2. razred

1. i 2. razred ekipno: 2. mjesto ekipa GK Samobor

U konkurencij dječaka 4. razreda nakon 6 odvježbanih sprava najbolji je bio naš Dominik Stier.

Dominik

dječaci 4. razred: Dominik Stier, 1. mjesto pojedinčno

Hana Gudlin Mićić, Mija Ivanišević, Lea Kuhar, Sandra Šogorić i Ivona Zorić nastupile su u kategoriji 3. i 4. razreda, a najbolja među njima bila je Lea Kuhar koja je osvojila u pojedinačnoj konkurenciji  3. razreda brončanu medalju, dok je Hana Gudlin Mićić bila 7., a Mija Ivanišević 9. U pojedinačnoj konkurenciji 4. razreda Sandra Šogorić bila je 9., a Ivona Zorić 11.

IMG_6066

ekipa 3. i 4. razreda s trenericom Jelenom Pađan

Lea

3. mjesto: Lea Kuhar

U konkurenciji od 5. do 8. razreda naše gimnastičarke osvojile su 2. mjesto ekipno, a ekipu su činile: Lora Bedeković, Antea Herger, Ema Herger i Ivana Jakopec.

ekipa 5. -8. razred

5. do 8. razred ekipno: 2. mjesto GK Samobor

Pojedinačno u konkurenciji 6. razreda Antea Herger osvojila je zlatnu, a Lora Bedeković srebrnu medalju.

Antea i Lora

6. razred pojedinačno: Antea Herger 1. mjesto, Lora Bedeković 2. mjesto

U konkurenciji 7. razreda Ivana Jaopec je bila 2. dok je Ema Herger osvojila 3. mjesto.

Ivana i Ema

7. razred pojedinačno: Ivan Jakopec 2. mjesto, Ema Herger 3. mjesto pojedinačno

Gimnastičarke su na natjecanju pratile trenerice JelenaPađan i Martina Bublić dok je naša mlada sutkinja Lucija Kirschenheuter sudila na gredi.

Lucija

sutkinja Lucija Kirschenheuter (desno)

Preostale slike s natjecanja pogledajte na :

 https://picasaweb.google.com/107765288598810643675/4AtonKupZaRekreativceNedelisce15032014#

MB

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Designed by: seo services | Thanks to credit repair, web design st louis and std testing