Zlatna Paula i srebrna Ema

GK Samobor

S dvije medalje Gimnastički klub Samobor vratio se u subotu 22. ožujka iz Ljubljane s klupskog prvenstva u sportskoj gimnastici u organizaciji GIB-a  Šiške, s kojim prijateljstvo i međusobna suradnja traje već 10-ak godina.

Paula Stier osvojila je zlatnu medalju, a  srebrnom se okitila Ema Mihelić. Obje su nastupile u 7. stupnju natjecanja, najvišem među svojim klupskim družicama. Na ovome natjecanju među 200-tinjak natjecateljica nastupile su 24 gimnastičarke iz Samobora, od kojih je čak 13 vježbačica nastupilo prvi put na međunarodnom susretu u Sloveniji. Za njih su to bili veliki izazov i  iskustvo, a za sve zajedno provjera forme pred natjecanja u kolima Kupa Hrvatske, u kojima se trebaju izboriti za nastup na državnome prvenstvu.

Ema i Paula

srebrna Ema i zlatna Paula, natjecateljice 7. stupnja

Među vježbačicama domaćina ŠD GIB-a, GK Vita iz Rijeke i GK Bosna Sarajevo u 5. stupnju nastupile su i zauzele 8.mj. Dunja Šagud, 10. Katja Žganjer Knežević, 11. Jesen Kovaček.

5. i 7. stupanj

Jesen, Paula, Ema, Katja i Dunja

U 4. stupnju 7. mj. osvojila je Lorena Bartaković, 9. Helena Kirschenheuter, 10. Sara Kormoš, 11. Tia Senjak, 13. Maja Pleško.

4. stupanj

4. stupanj: Maja, Tia, Sara, Lorena i Helena

U 3. stupnju nastupilo je najviše samoborskih vježbačica. Od 6. do 11. mjesta poredale su se Ines Fadiga, Dora Jurković, Dolores Šagud, Tamara Regović i Maja Lehpamer, 13. i 14. mjesto zauzele su Tara Bartaković i Mia Šaban, 16. Barbara Jelić, 18. Karla Garašić, 20. Dora Telišman te od 25. do 27. Heidi Peucelle, Laura Fadiga i Petra Frankić.

3. stupanj

3. stupanj

1. red: Barbara, Tara, Maja, Ines, Dolores, Dora Jurković, Petra i Mia

2. red: Heidi, Tamara, Dora Telišman, Laura i Karla

U 2. stupnju nastupila je Mia Lucija Jug i osvojila 24. mjesto. Sve vježbačice za svoj su nastup nagrađene medaljom s likom simpatične miške (mišice) iz Šiške (jednoga od najvećih među 17 ljubljanskih kvartova, a šiška je češer).

2. stupanj

2. stupanj: Mia Lucija Jug (treća s desna)

Kristina Kirschenehuter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Designed by: seo services | Thanks to credit repair, web design st louis and std testing