Gimnastički povratak iz ATON-a s 5 zlatnih medalja

gk samobor zajednička - Copy

Samoborske gimnastičarke i jedini gimnastičar samoborskog kluba vratili su se jučer iz Nacionalnog gimnastičkog centra ATON u Nedelišću s 9 osvojenih medalja.

U natjecanju prvog kola Kupa Hrvatske u regiji sjever, za B, C i D program, zlatnim medaljama u pojedinačnoj konkurenciji okitile su se Ema Mihelić među juniorkama B programa, Ines Fadiga kod mlađih kadetkinja B i Tamara Regović u kategoriji juniorki C.

Ekipno zlato pripalo je mlađim juniorkama B programa u sastavu Sara Kormoš, Helena Kirschenheuter i Maja Pleško te mlađim kadetkinjama B programa za koje su nastupile Ines Fadiga, Barbara Jelić i Rebecca Kenda.

Srebrna odličja u pojedinačnim nastupima osvajaju Tia Senjak kao kadetkinja u B programu te Dominik Stier – junior u D programu.

Tu je još i jedno brončano odličje u pojedinačnom nastupu koje je pripalo mlađoj kadetkinji B programa Barbari Jelić, dok su se bronce u ekipnoj konkurenciji domogle kadetkinje B programa Tia Senjak, Maja Lehpamer i Ivana Razum.

Natjecatelje Gimnastičkog kluba Samobor vodili su treneri Aida Badić, Martina Bublić i Tomislav Kolenić, a sutkinje na natjecanju su bile Anamarija Kovačić i Paula Stier.

Edi Kirschenheuter

rezultate pogledajte ovdje:

Rezultati ZSG – 1. Kolo kupa Hrvatske 2015

Rezultati MSG – 1. Kolo kupa Hrvatske 2015

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Designed by: seo services | Thanks to credit repair, web design st louis and std testing