6 zlata za završetak sezone

GK Samobor

U subotu 19. prosinca ukupno 79 gimnastičarki sudjelovalo je na Međunarodnom božićnom turniru.

Svoje gimnastičko umijeće pokazale su kroz 3 turnusa u 2 program (C i B programu) u 5 starosnih kategorija (od ml. kadetkinja do seniorki).

Leire Golubić kao jedina predstavnica našeg kluba nastupila je u kategoriji mlađih kadetinja C i osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju. Druga je bila Hanna Ramić iz GK Split, a treća nezina klupska kolegica Ema Čubelić.

ml. kadetkinje c pojedinačno - Copy

 ml. kadetkinje C: 1. mjesto Leire Golubić

Kod kadetkinja C pobjedu je odnjela gimnastičarka iz GK Bosna iz Sarajeva Sarja Čuljević, druga je bila Magdalena Jurina iz GK Dubrava dok je broncu osvojila također gimnastičarka iz Sarajeva Rua Kadribašić.

Od naših gimnastičarki najbolja je bila Ema Kristina Šprljan na 10. mjestu, Laura Deisinger je bila 13. , Sara Sabljo osvojila je 21., a Ema Babić 24. mjesto.

Ekipno gimnastičarke iz GK Dubrave bile su zlatne,  gimnastičarke GK Bosna iz Sarajeva osvojile su srebro, a gimnastičarke iz GK Salto iz Solina osvojile su broncu. Ekipa GK Samobora u sastavu: Ema Kristina Šprljan, Laura Deisinger, Sara Sabljo i Ema Babić osvojile su ekipno 4. mjesto.

kadetkinje c ekipno - Copy

 kadetkinje C: 4. mjesto GK Samobor

(Sara Sabljo, Ema Kristina Šprljan, Ema Babić i Laura Deisinger

Merjem Čuljević iz GK Bosna Sarajevo bila je prvakinja u kategoriji mlađih juniorki C. Druga je bila Ana Balaban iz GD Beli Manastir, a treća Mia Ramić iz GK Split. Od naših gimnastičarki Tamara Regović bila je 5., Nika Šmid 7., Patricija Kovač 9., Lea Kuhar 12., Petra Frankić 14. i Laura Petrović 15.

Ekipno gimnastičarke iz GK Split bile su prve, dok je ekipa GK Samobora u sastavu: Petra Frankić, Lea Kuhar, Nika Šmid, Patricija Kovač i Tamara Regović osvojila drugo mjesto.

U juniorskoj konkurenciji prva dva mjesta zauzele su gimnastičarke iz GK Split; Lucija Mužinić bila je prva, a Barbara Jelić druga. Naša juniorka Karla Garašić osvojila je treće mjesto i brončanu medalju.

U B programu kod najmlađih natjecateljica, ml. kadetkinja, ekipa GK Samobora u sastavu: Rebecca Kenda, Tara Bartaković, Barbara Jelić i Leona Majcenović osvojila je 1. mjesto! Pojedinačno Rebecca Kenda bila je prva, Lana Šargač iz GK Dubrave bila je druga, a naša Leona Majcenović osvojila je treće mjesto. Barbara Jelić bila je 5., a Tara Bartaković 6.

ml. kadetkinje b - Copy

ml. kadetkinje B: 1. mjesto GK Samobor

(Leona Majcenović, Rebecca Kenda, Barbara Jelić i Tara Bartaković)

Ekipa kadetkinja B u sastavu: Dora Jurković, Dolores Šagud, Ivana Razum i Maja Lehpamer osvojila je prvo mjesto. Pojedinačno Dora Jurković je bila 1. , Leonora Orlić iz GK Split bila je 2., a zatim su se od 3. do 5. mjesta poredale naše gimnastičarke: 3. Dolores Šagud, 4.  Ivana Razum i 5. Maja Lehpamer.

kadetkinje b - Copy

kadetkinjeB: 1. mjesto GK Samobor

(Maja Lehpamer, Dolores Šagud, Ivana Razum i Dora Jurković)

Sara Kormoš, Helena Kirschenheuter i Lorena Bartaković činile su ekipu mlađih juniorki B i zajedno su osvojile 2. mjesto, dok su prve bile gimnastičarke iz GK Split. Pojedinačno najbolja je bila Sara Kormoš na 3. mjestu, (prva dva zauzele su gošće iz GK Split Alicija Srdelić i Antea Jukić),  Helena Kirschenheuter bila je 4., a Lorena Bartaković 6.

ml. juniorke b - Copy

ml. junorke B: 2. mjesto GK Samobor

(Sara Kormoš, Lorena Bartaković i Helena Kirschenheuter)

U juniorskoj konkurenciji nastupila je Ema Mihelić i osvojila je srebro, dok je njezina starija sestra Marija Sara Mihelić nastupila u kategoriji seniorki i osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju.

juniorke b - Copy

seniorke b - Copy

 

 

 

 

 

juniorke B: Ema Mihelić 2. mjesto                                             seniorke B: Marija Sara Mihelić 1. mjesto

Zahvaljujemo svim trenerima, sutkinjama, roditeljima i prijateljima koji su pomogli u organizaciji još jednog Međunarodnog božićnog turnira.

Martina Bublić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Designed by: seo services | Thanks to credit repair, web design st louis and std testing