5 gimnastičkih medalja za Samoborke u ATON-u

1.kolo

Gimnastičarke Samobora vratile su se u subotu s 1. kola Kupa Hrvatske u sportskoj gimnastici, održanog u Nacionalnom sportskom gimnastičkom centru ATON u Nedelišću, s 5 medalja, tri zlatne i dvije srebrne.

U kategoriji mlađih kadetkinja B prvo je mjesto osvojila Rebecca Kenda.

Pozlatile su se i juniorka B Ema Mihelić te seniorka B, Emina sestra, Marija Sara Mihelić.

Ekipno su druge bile kadetkinje B u sastavu Tara Bartaković, Barbara Jelić i Leona Majcenović. Najbolja samoborska pojedinka u toj kategoriji bila je Tara Bartaković na petom mjestu.

Ekipno druge bile su i mlađe juniorke B (Sara Kormoš, Lorena Bartaković, Helena Kirschenheuter, Dora Jurković i Ivana Razum). Pojedinačno je među njima najbolja bila Sara Kormoš na petom mjestu.

U C programu od samoborskih gimnastičarki u ATON-u su se istaknule Leire Golubić na 5. mjestu u kategorioji kadetkinja, Nika Šmid na 17. mjestu u kategoriji mlađih juniorki te Ena Bašić na 4. mjestu među juniorkama.

Ukupno je u 1. kolu Kupa Hrvatske nastupilo 26 gimnastičarki GK Samobora u dva programa i u osam kategorija. Klub je imao i svoje sutkinje na natjecanju, Anamariju Kovačić i Doru Živković, a trenerice koje su djevojke i djevojčice vodile bile su Ivona ČutorašJelena Pađan i Martina Bublić.

 

EDI KIRSCHENHEUTER

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Designed by: seo services | Thanks to credit repair, web design st louis and std testing