4 državne medalje za samoborske gimnastičarke

img_4475

Sa 16. završnice Kupa Hrvatske za B program u gimnastici, održane proteklog vikenda u Nacionalnom gimnastičkom centru ATON u Nedelišću, samoborske gimnastičarke vratile su se s 4 medalje, dva zlata i dva srebra.

Rebecca Kenda osvojila je 1. mjesto pojedinačno u kategoriji mlađih kadetkinja, a zlatom se okitila i ekipa mlađih juniorki u sastavu: Sara Kormoš, Maja Lehpamer, Dora Jurković, Dolores Šagud i Lorena Bartaković. Srebrna odličja izborile su sestre MihelićEma u pojedinačnoj konkurenciji juniorki, a Marija Sara pojedinačno kod seniorki.

Gimnastički klub Samobor na ovom je natjecanju sudjelovao s 12 gimnastičarki u svih 5 kategorija. Uz osvajačice medalja još su nastupile Helena Kirschenheuter kao pojedinka u kategoriji mlađih juniorki te Tara Bartaković, Leona Majcenović i Barbara Jelić u kategoriji kadetkinja.

 

img_4462

Dan poslije B programa, održano je i natjecanje u C programu, 13. završnica Kupa Hrvatske, gdje je boje Samobora branilo 6 gimnastičarki u 3 kategorije (kadetkinje, mlađe juniorke i juniorke. U tom dijelu natjecanja solidne rezultate, ali bez medalja, ostvarile su Leire GolubićEma Kristina ŠprljanTamara RegovićEna Bašić i Patricija Kovač.

Sve natjecateljice pratili su treneri Jelena PađanMartina Bublić i Bojan Šinkovec, a u A programu sudila je Martina Bublić, koja će krajem siječnja i početkom veljače 2017. sudjelovati na Međunarodnom sudačkom seminaru.

 

Edi Kirschenheuter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Designed by: seo services | Thanks to credit repair, web design st louis and std testing