3 splitska zlata za samoborske gimnastičarke

ml.kad C 1. mjesto

S prvog Međunarodnog memorijalnog turnira Marije Vujnović, održanog u nedjelju u Splitu, u organizaciji Gimnastičkog kluba Split, samoborske gimnastičarke vratile su se sa 6 medalja, 3 zlatne, srebrnom i dvije brončane.

 

Na turniru je nastupilo 15 Samoborki, a vodile su ih trenerice Jelena PađanTea Lagančić i Martina Bublić, koja je i sudila na natjecanju. Natjecalo se ukupno 12 klubova iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Do zlata su ekipno stigle juniorke u B programu u sastavu Ema MihelićSara KormošHelena Kirschenheuter i Lorena Bartaković te mlađe kadetkinje u C programu (Jelena Kruhan, Elena Vlahović, Marta Jelić, Mia Bajan, Lora Jaklenec i Korina Petrović).

Pojedinačno zlato osvojila je kadetkinja C, Leire Golubić.

Unatoč nastupu sa želučanom virozom i temperaturom, mlađa kadetkinja C, Jelena Kruhan, izborila je srebrnu medalju, dok su do bronci došle mlađa juniorka B, Dora Jurković i juniorka B, Ema Mihelić.

Nola Lucarić plasirala se na 4. mjesto među kadetkinjama C programa, a u svom prvom nastupu u kadetskoj kategoriji Lucija Mučnjak bila je deseta. Emi Kristini Šprljan pripalo je 7. mjesto među mlađim juniorkama C.

http://www.radiosamobor.hr/2017/03/28/3-splitska-zlata-za-samoborske-gimnasticarke/

Edi Kirschenheuter

Slike i videa s natjecanja pogledajte na našem YouTube kanalu

(www.youtube.com/GK Samobor)

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Designed by: seo services | Thanks to credit repair, web design st louis and std testing