10 medalja za kraj proljetnog dijela natjecateljske sezone

GK Samobor

U subotu 17. lipnja održano je 2. kolo Kupa Hrvatske za regiju sjever, a naše gimnastičarke u Samobor su se vratile s 10 medalja.

 

 

Ponovno najbolja u konkurenciji kadetkinja B bila je Rebecca Kenda. Na ovom natjecanju dodala je još jedan bonificirajući element na ručama i potvrdila svoju dominaciju u ovoj kategoriji.

kadetkinje B, Rebecca

 zlatna Rebecca Kenda

Zlato je osvojila i juniorka B Sara Kormoš, dok je srebro pripalo Emi Mihelić. Zajedno u ekipi s Lorenom Bartaković osvojile su 1. mjesto.

juniorke B

Lorena, Sara i Ema

I druga sestra Mihelić, starija Marija Sara, osvojila je zlato u kategoriji seniorki B.

seniorka B, Sara Mihelić

 zlatna Marija Sara

Ponovno zlatne bile su i mlađe kadetkinje C: Mia Bajan, Jelena Kruhan, Elena Vlahović, Lora Jaklenec, Marta Jelić i Korina Petrović.

ml.kadetkinjec s trenericama

Mia, Korina, Jelena, Lora, Marta i Elena s trenericama Martinom i Jelenom

Pojedinačno najbolja je bila Mia Bajan na drugom mjestu, a Jelena Kruhan ovog puta je osvojila broncu.

Mia i Jelena

Mia i Jelena na postolju

Ekipno srebro osvojile su mlađe juniorke B : Dora Jurković, Maja Lehpamer, Dolores Šagu, Barbara Jelić i Leona Majcenović.

ml.juniorke B

Barbara, Maja, Leona, Dolores i Dora

Desetu medalju u Samobor je donijela kadetkinja C, Leire Golubić koja je unatoč bolesti odradila sjajno natjecanje. Da nije bilo pada s grede medalju bi osvojila i Nola Lucarić (na kraju je zauzela 8. mjesto). Lucija Mučnjak osvojila je 18. mjesto od ukupno 36 gimnastičarki.

kadetkinje C

 kadetkinje C: Nola, Lucija i Leire s trenericama

Ema Kristina Šprljan, Ema Babić i Laura Petrović solidno su odradile natjecanje u kategoriji mlađih juniorki C i zauzele 12., 25. i 29. mjesto.

ml. juniorke C

Ema Kristina, Ema i Laura

Na natjecanju su ih pratile trenerice Jelena Pađan i Martina Bublić, a sutkinje su ovog puta bile Paula Stier i Tea Lagančić kojoj je ovo bilo prvo natjecanje u ulozi sutkinje.

Martina Bublić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Designed by: seo services | Thanks to credit repair, web design st louis and std testing