5 novih zlata iz Atona

IMG_9091

Zadnje kvalifikacijsko kolo za odlazak na Završnicu kupa Hrvatske, održano je u nedjelju 22. listopada u Nacionalnom gimnastičkom centru Aton u Nedelišću. Naše gimnastičarke osvojile su ukupno 7 medalja: 5 zlata i 2 srebra.

 

 

 

 

 

Marija Sara Mihelić osvojila je pojedinačno zlato u kategoriji seniorki B programa.

IMG_9090

Njezina mlađa sestra, Ema Mihelić također je osvojila zlato, ali u konkurenciji juniorki B. Srebrom se okitila Sara Kormoš. Ekipa u sastavu: Lorena Bartaković, Dora Jurković, Sara Kormoš i Ema Mihelić ponovno je bila najbolja i osvojila je zasluženo 1. mjesto.

IMG_9089

U C programu mlađe kadetkinje ponovno osvajaju 1. mjesto. Ekipa je ovog puta bila u sastavu: Lora Jaklenec, Korina Petrović, Elena Vlahović, Eva Prčić, Mia Bajan i Jelena Kruhan. Jelena Kruhan pojedinačno je osvojila 2. mjesto.

IMG_9143

 

Najbolja među kadetkinjama C bila je naša Leire Golubić.

IMG_9141

 

Nakon održana 4. kvalifikacijska kola na Završnicu koja će se održati od 3. do 5. studenog također u Nacionalnom gimnastičkom centru, plasirale su se:

u C programu: Lora Jaklenec, Korina Petrović, Marta Jelić, Elena Vlahović, Mia Bajan, Jelena Kruhan, Leire Golubić i Ema Kristina Šprljan

u B programu: Rebecca Kenda, Maja Lehpamer, Dora Jurković, Lorena Bartaković, Sara Kormoš i Ema i Marija Sara Mihelić.

 

Čestitke gimnastičarkama i njihovim trenerima!

 

 

Martina Bublić

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Designed by: seo services | Thanks to credit repair, web design st louis and std testing