Izvrsne u Solinu

 

Na poziv Gimnastičkog kluba Salto iz Solina trenerice i sutkinje Gimnastičkog kluba Samobor Aida Badić i Martina Bublić povele su 10 gimnastičarki na natjecanje I. kola Kupa Hrvatske regije jug.

U Gradskoj dvorani u Solinu 3. travnja nastupilo je ukupno 87 gimnastičarki u B i C programu, a sudjelovali su klubovi iz Splita, Dubrovnika, Kaštela, Solina te Samoborke, koje su nastupile izvan konkurencije, i po prvi put u B programu, višem stupnju natjecanja no što su nastupale do sada.

U kategoriji mlađih kadetkinja u C programu između 30 natjecateljica Katja Žganjer Knežević je osvojila 17. mjesto. Ema Mihelić je nastupila u B programu te je između 5 natjecateljica osvojila 3. mjesto i brončanu medalju.

Kod juniorki u B programu Marija Sara Mihelić osvojila je 1. mjesto, Lucija Kirschenheuter 2., Paula Stier 3., a Dora Živković 5. mjesto. S obzirom na to da je ovo bio prvi nastup naših gimnastičarki u B programu, natjecanje u Solinu bilo je iznimno važno za kontrolu trenutne forme pred odlazak na otvoreno prvenstvo GK Šiške iz Ljubljane (15. i 16. travnja) te I. kola naše regije u svibnju. U konkurenciji juniorki C programa naša jedina predstavnica Helena Kovačić osvojila je 1. mjesto.

I u kategoriji kadetkinja u C programu naše su gimnastičarke osvojile izvrsne rezultate. Lucija Nemanić osvojila je 1. mjesto, Karla Kovačić 3., dok je Dunja Šagud (kojoj je ovo bilo prvo natjecanje u kategoriji kadetkinja) zauzela 11. mjesto u konkurenciji 26 gimnastičarki.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Designed by: seo services | Thanks to credit repair, web design st louis and std testing