Ništa bez roditelja

Nakon treninga za vježbačice C programa u dvorani u Samoboru, 8 gimnastičarki B programa i trenerice Aida Badić i Martina Bublić otišle su 9. travnja na redoviti mjesečni trening u Nacionalni gimnastički cenatr Aton.

NGC Aton je svakoj regiji odobrio po jednu subotu u mjesecu 3 sata besplatnog treninga u vrhunskim uvjetima, što GK Samobor redovito koristi zahvaljujući dobroj volji, financiranju, prijevozu i vremenu koje za to odvajaju roditelji vježbačica.

– Na treningu se radilo na usavršavanju postojećih vježbi. Gimnastičarke su odradile sve 4 sprave te uvježbavale program s kojim će se natjecati 15. travnja na međunarodnom natjecanju u Ljubljani. Najviše se radilo na preskoku (s obzirom na to da u “našoj” dvorani u Samoboru nemamo dovoljno dugo zaletište od 25 m), te akrobatskoj stazi i jami gdje su se uvježbavale akrobatske serije elemenata koje naše gimnastičarke ne mogu tako kvalitetno izvoditi zbog pomanjkanja prostora u našoj dvorani – istakla je trenerica Martina Bublić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Designed by: seo services | Thanks to credit repair, web design st louis and std testing