Zlata kao u priči

Zlatna Paula Stier drži pehar pobjedničke ekipe samoborskih juniorki

Od ove godine u višem rangu natjecanja, u B programu, samoborske su gimnastičarke i opet dominirale na 3. kolu Kupa Hrvatske u organizaciji ZTD-a Hrvatski sokol u Zagrebu, održanom u subotu 22. listopada. Sedam vježbačica osvojilo je ukupno 5 zlatnih 1 srebrnu i 1 brončanu medalju.

 

 

Prvo mjesto među mlađim kadetkinjama osvojila je naša jedina predstavnica u ovoj kategoriji Ema Mihelić.

Dugo zlato osvojeno je u kategoriji kadetkinja. Ponovno jedina naša predstavnica i ona na najvišem postolju –Lucija Nemanić.

U kategoriji juniorki dva zlata. Ekipno su izborile prvoplasirana Paula Stier, druga Marija Sara Mihelić, trećaLucija Kirschenheuter i četvrta  Dora Žitković.

U kategoriji seniorki zlatnu je medalju osvojila Anamarija Kovačić.

Ni male vježbačice C programa, koje pokazuju sve veći napredak, a to znači i vrlo vjerojatan prelazak u viši rang sljedeće godine, nimalo ne zaostaju za svojim starijim klupskim kolegicama. Njih 7 osvojilo je 4 medalje: 1 zlatnu, 1 srebrnu i 2 brončane.

Mlađa kadetkinja Katja Žganjer Knežević osvojila je srebrnu medalju, a Jelena Lesjak  brončanu u vrlo jakoj konkurenciji od 26
vježbačica, a visoko plasirana, na 5. mjestu, bila je i Sara Petrić.

Karla Kovačić bila je zlatna u kategoriji kadetkinja, a Dunja Šagud zauzela je 6. mjesto.

Brončanu je medalju osvojila i Stella Peucelle u kategoriji juniorki, dok je Dora Šagud bila četvrta.

kk

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Designed by: seo services | Thanks to credit repair, web design st louis and std testing