6 medalja za početak

GK "Samobor"

Samoborske gimnastičarke započele natjecateljsku sezonu sa 6 medalja – 2 pojedinačna i 2 ekipna zlata, te po jedno pojedinačno srebro i bronca. U 1. kolu Kupa Hrvatske nastupile su 21. travnja u Nedelišću u organizaciji GK Marijan Zadravec Macan.

 

 

U B programu Samoborke su se natjecale u kategoriji mlađih kadetkinja i juniorki. Ema Mihelić, osvojila je zlato, Jelena Lesjak je bila 6. i Katja Žganjer Knežević 7. No, zajednički zbroj bodova bio je dovoljan za najviše odličje. Među juniorkama najbolja je bila zlatna Sara Mihelić, Lucija Nemanić osvojila je broncu, a Karla Kovačić je bila 4. Dora Živković zbog ozljede nije izdržala vježbu na posljednjoj spravi, ručama, pa je završila na 7. mjestu. I one su bile najbolja ekipa na 1. ovosezonskom natjecanju.

 

U C programu nastupile su kadetkinje i juniorke. Juniorka Stella Peucelle osvojila je srebrnu medalju, dok je Dora Šagud osvojila 6. mjesto. U kategoriji kadetkinja Jesen Kovaček je osvojila 5., a Dunja Šagud 6. mjesto.

Jedan komentar na tekst: 6 medalja za početak

  1. vv kaže:

    Bravo, cure!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Designed by: seo services | Thanks to credit repair, web design st louis and std testing