Spremno pokazali uvježbano

GK Samobor

Pred sam kraj školske godine, u subotu, 9. lipnja održano je već tradicionalno proljetno prvenstvo Gimnastičkog kluba Samobor u gimnastičkoj dvorani pri OŠ B. Tonija, na kojemu je sudjelovalo 77 vježbačica i 4 vježbača. Pokazali su svojim roditeljima i prijateljima što su sve, zajedno sa svojim trenerima Sandrom Jurković, Andrejom Ivić, Ivom Lulić, Anom Marijom Štorgom,Ivanom Mardešićem, Anamarijom Kovačić, Aidom Badić i Martinom Bublić, uvježbavali i naučili od prošle jeseni.

U dvjema skupinama natjecale su se najmlađe vježbačice na dvjema spravama: preskoku i tlu. Zlatno odličje među bubamarama osvojila je Rosa Popek, srebrno Ema Šprljan, brončano Anja Žganjer Knežević i dalje su se poredale Paula Visić, Marija-Elena Horvat, Ivana Razum, Viktorija Isabel Šarić, Una Jeninić i Mia Horvat. Po šumskim jagodama najjače je “zamirisala” Sandra Šogorić na 1. mjestu, 2. je osvojila Hana Gudlin Mićić, a 3. Tia Senjak. Niz su nastavile Nela Bošnjak,  Stella Zlodi, Nika Šmid, Elizabeth Atieno Librić, Ana Škiljan, Veronika Maros, Iva Škiljan i Vita Hrastić.

Na sve četiri sprave u ženskoj sportskoj gimnastici: preskoku, ručama gredi i tlu nastupile su zvjezdice i misice. Kod zvjezdica najbolji je plasman izborila Vita Vuković, za njom na 2. mjestu Barbara Vuković te na 3. mjestu Lucija Biloš, potom Anja Mervar, Antea Herger, Lara Regović, Iva Biloš, Ingrid Perković, Ivona Zorić i Lana Matijević. Kod «misica» najbolja je bila Lora Bedeković, odmah za njom Lorena Daničić pa Ivana Jakopec, zatim Karla Garašić, Dora Telišman, Nina Jurković, Paula Vulić, Tamara Regović, Julijana Bagarić, Marta Ladan i Ema Herger.

Među rekreativnim skupinama nastupili su i gimnastičari na svoje 4 sprave: tlu, preskoku, ručama i preči. Najbolji mister bio je Franco Mučnjak, zatim Dominik Stier pa Martin Dumić i Mihael Mihelić.

Među natjecateljicama u C programu, u najbrojnijoj i najmlađoj skupini, u kategoriji mlađih kadetkinja najviše uspjeha imale su Sara Kormoš na 1. mjestu, Maja Lehpamer na 2. i Mia Šaban na 3. mjestu, zatim Lorena Bartaković, Helena Kirschenheuter, Maja Pleško, Heidi Peucelle, Ena Bašić, Tara Bartaković, Ines Fadiga, Ana Maria Klasan, Dolores Šagud, Petra Frankić, Dora Jurković i Laura Fadiga. U kategoriji kadetkinja zlatnu je medalju osvojila Dunja Šagud, srebrnu Sara Petrić a brončanu Jesen Kovaček, dok su najbolje juniorke bile prvoplasirana Stella Peucelle i drugoplasirana Dora Šagud.

U B programu u kategoriji mlađih kadetkinja 1. je bila Ema Mihelić, a 2. Katja Žganjer Knežević. Najbolja juniorka bila je Marija Sara Mihelić, zatim Paula Stier i Dora Živković, a među seniorkama Anamarija Kovačić i Lucija Kirschenheuter.

Svi su vježbači i vježbačice nagrađeni medaljama za osvojena prva tri mjesta, te, kao i svi ostali, bijelim i plavim šiltericama s oznakom Gimnastičkog kluba Samobor.

K.K.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Designed by: seo services | Thanks to credit repair, web design st louis and std testing