Radost 1. nastupa

GKS i Mario Možnik

Premda je bilo predviđeno, pa i dogovoreno da se 2. kolo Kupa Hrvatske održi u svibnju u Varaždinu, organizator GK Vindija ga  je otkazao, odnosno odgodio do daljnjega (neodređeno vrijeme ujesen). Tako su samoborske gimnastičarke na 2. kolo Kupa išle u Zagreb, mjesec dana poslije, 2. lipnja (što je prema utvrđenom kalendaru trebalo biti 3. kolo). Naše vježbačice nastupale su u 2 programa. U C programu mlađim kadetkinjama bio je to prvi nastup izvan kluba.

 

Odlično su se nosile s već puno iskusnijim suparnicama. Među 21 pojedinkom najbolja Samoborka bila je  Lorena Bartaković na 11. mjestu, Maja Pleško zauzela je 15., Sara Kormoš 16., Helena Kirschenheuter 18. Maja Lehpamer 19. i Heidi Peucelle 21. mjesto. U istom sastavu kao ekipa osvojile su pehar za 2. mjesto. Uzbuđenju i veselju nije bilo kraja, ne zna se je li više kod malih vježbačica ili njihovih roditelja. U kategoriji kadetkinja, u prilično jakoj konkurenciji, među 18 natjecateljica Jesen Kovaček izborila se za 5., a Sara Petrić za 6. mjesto. U kategoriji juniorki  Stella Peucelle je osvojila brončanu medalju, a Dora Šagud je osvojila 5. mjesto.

U B programu u kategoriji mlađih kadetkinja zlatno je odličje, sasvim očekivano, osvojila Ema Mihelić.  U istoj kategoriji Katja Žganjer Knežević je osvojila 4. mjesto. U kategoriji juniorki predstavnice Samobora su osvojile 2 medalje: srebrnu Marija Sara Mihelić i brončanu Lucija Nemanić, Paula Stier je bila4. aDora Živković 6. Zajedniči su osvojile pehar za 1. mjesto kao ekipa. A seniorke su osvojile još 2 medalje: Anamarija Kovačić zlatnu iLucija Kirschenheutersrebrnu.

 

Nakon što je u drugom turnusu gimnastičarkama naš najbolji gimnastičar na preči Mario Možnik čestitao na uspjehu, predao im diplome i medalje one su iskoristile prigodu za zajedničku sliku.

 

kk

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Designed by: seo services | Thanks to credit repair, web design st louis and std testing