Kaštela 2012.

GK Kaštela i trenerice GK Samobor

Nakon netom završenih ljetnih gimnastičkih priprema u Selcu trenerice Martina Bublić iAida Badićodazvale su se pozivu trenera GK Kaštela da održe treninge s njihovim vježbačicama i prenesu im znanja stečena na trenerskom seminaru u Tirreniji.

 

Zbog velikih vrućina i zauzetosti dvorane (u istoj školskoj dvorani treniraju i košarkaši i rukometaši) treniralo se dvaput dnevno, ujutro po dva i pol sata i navečer sat i pol. Najviše se radilo na baletnoj pripremi (držanje tijela, gimnastički skokovi, koreografije na tlu i gredi) te na bazičnoj fizičkoj pripremi. Zagrijavanje je bilo uz koreografiju koju su trenerice naučile u Tirreniji,  pročišćene su vježbe na ručama i tlu, pokazane predvježbe za akrobatiku na tlu i za preskok.

 

U predahu od treninga domaćini su im pokazali Trogir, zajedno su dočekali dio naših olimpijaca na splitskoj rivi, čuli dojmove Tine Erceg s Olimpijskih igara. Tina je posebno bila zadovoljna preskokom (koji dosta dugo nije skakala, jer se na svjetskim kupovima natječe samo na gredi i tlu dok je na Olimpijskim igrama radila višeboj) i jedino joj je žao što je pala s grede.

 

Ovim putem još jedanput zahvaljujemo našim domaćinima iz GK Kaštela Anti Jurlinu, Antoniji Labrović i Ivici Elezu i njihovome klubu na lijepom četverodnevnom gostoprimstvu. Nadamo se da ćemo im moći isto tako uzvratiti na našem Božićnom turniru 15. prosinca u Samoboru. Vjerujemo da je ovaj naš susret bio prvi u nizu, početak lijepe, prijateljske, dugoročne suradnju između klubova GK Kaštela i GK Samobor.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Designed by: seo services | Thanks to credit repair, web design st louis and std testing