Arhiva po mjesecu: Svibanj 2012

2. Aton kup

U Nacionalnom gimnastičkom centru Aton u Nedelišću 26. svibnja je održan 2. Aton kup. Na natjecanju je sudjelovalo 140-ero djece iz 5 klubova sjeverozapadne Hrvatske, koja se gimnastikom bave rekreativno. Članice gimnastičkog kluba Samobor, na svom prvom izvanklupskom natjecanju predvođene trenericama  Ivom Lulić i Anom Marijom Štorgom postigle su sjajne rezultate.

Među 24 djevojčice 1. i 2. razreda osnovne škole 2. mjesto osvojila je Tamara Regović, a 13 Ivona Zorić.

U kategoriji 3. i 4. razreda među 18 gimnastičkih rekreativki prva 4 mjesta pripala su Samoborkama. Najbolja je bila Karla Garašić, zatim Lora Bedeković pa Dora Telišman i Marta Ladan, 6. mj. osvojila je Nika Barišić, od 9-og do 11-og. mj. poredale su se Antea Herger, Julijana Bagarić i Ivana Holetić, a 13. mj. osvojila je Nina Jurković. Ekipno prvo mjesto osvojile su Julijana Bagarić, Lora Bedeković, Marta Ladan, Dora Telišman i Karla Garašić, a ekipno 2. mjesto Nika Barišić, Ivana Holetić, Antea Herger i Nina Jurković.

U kategoriji 5. i 6. razreda među 18 vježbačica Ema Herger je osvojila 5. mj., Ivana Jakopec 7. mj., a Vita Vuković 13. mjesto. Zajedničkim snagama osvojile su 3. mj. kao ekipa.

Najbolje među 9 natjecateljica  u kategoriji 7. i 8. razreda bile su Lorena Daničić 1. mj. i Paula Vulić 2. mj.

Zadovoljne vježbačice i trenerice i sretni roditelji vratili su se iz Nedelišća sa željom da opet odu  na slično natjecanje.

Designed by: seo services | Thanks to credit repair, web design st louis and std testing