Arhiva po mjesecu: Lipanj 2014

Proljetna gimnastička priča

2-1024-x-7689-750x400

Gimnastički klub Samobor još je jedanput, na Proljetnom prvenstvu, na samom kraju školske godine, u subotu okupio sve vježbače i vježbačice rekreativce ne bi li pokazali roditeljima i svojim prijateljima i navijačima što su sve ove godine naučili i svladali vježbajući sa svojim trenerimana Ivanom Mardešićem, Ivom Lulić,Sandrom Jurković, Jelenom Pađan, Aidom Badić i Martinom Bublić.

Natjecateljicama i jedinom našem natjecatelju Dominiku Stieru ovo je ujedno bila generalna proba dan prije nastupa na 2. kolu Kupa Hrvatske u Sisku.

U prvom turnusu među rekreativcima su nastupile bubamare, pahuljice, misice te gormiti i misteri, a od natjecateljica mlađe kadetkinje, kadetkinje i juniorka u C programu te nova selekcija djevojčica koje bi od nove sezone krenule s natjecanjima izvan kluba i kadet u D programu.

Za prva tri mjesta među bubamarama izborile su se: Lucija Ondelj Gulić, Maja Gabrek i Dora Radek. Među pahuljicama najbolje su bile Lana Obadić, Marija Fatzek i Dora Horvatiček. Među misicama prvo je mjesto osvojila Ema Herger, a drugo Antea Herger. Prvi gormit bio je Bruno Davčev, a drugi Noa Stanić. Prvi mister bio je Marin Rupčić, a drugi Vibor Podboj Grgić. Kadet D Dominik Stier nije imao konkurenciju.

U konkurenciji mlađih kadetkinja prvo je mjesto izborila Mia Lucija Jug, drugo Nika Šmid, kojoj je ovo bilo prvo natjecanje nakon duže stanke zbog bolesti, a treće Rebecca Kenda.

U novoj selekciji poredale su se četiri djevojčice: Petra Kontak, Ema Babić, Laura Petrović i Vita Hrastić.

Među kadetkinjama prvo je mjesto osvojila Tamara Regović, drugo Mia Šaban i treće Laura Fadiga. Jedina u konkurenciji juniorki bila je Karla Garašić.

Drugi turnus bio je rezerviran za zvjezdice i šumske jagode među rekreativkama te leptirice i zvjezdice, odnosno mlađe kadetkinje te juniorke i seniorke u B programu.

Među zvjezicama na postolje su se popele: Hana Gudlin Mićić, Lea Holetić i Ema Kristina Šprljan, a među šumskim jagodama bile su to: Paula Antunović, Laura Dubić i Ana Majsec.

U kategoriji mlađih kadetkinja najbolja je bila Dolores Šagud, zatim Tia Senjak pa Sara Kormoš. Među kadetkinjama prva je bila Ema Mihelić, druga Katja Žganjer Knežević. Kod juniorki tako su se posložileJesen Kovaček i Dunja Šagud, a kod seniorki najbolje se plasirala Paula Stier, potom Marija Sara MihelićHelena Kovačić.

Na ovome klupskom natjecanju pravdu su, pod budnim okom vrhovne sutkinje Aide Badić, dijelile domaće sutkinje Anamarija Kovačić, Helena Kovačić, Paula Stier i Dora Živković te gošće Vinka Suhin i Alena Šimić.

I na kraju, ali ne najmanje važno: Gimnastički klub Samobor zahvaljuje svim roditeljima na suradnji, a posebno tatama koji su im pomogli raspremiti i rasložiti gimnastičke sprave kako bi se dvorana mogla temeljito počistiti.

EDI KIRSCHENHEUTER

Rezultati Proljetnog prvenstva kluba

PPK 1 turnus

PPK 2 turnus

8 gimnastičkih odličja iz Brezovice

GK Samobor zajednička

Na 2. kolu gimnastičkog Kupa Hrvatske, održanom u nedjelju u Sportskoj dvorani Brezovica u Sisku, samoborske gimnastičarke osvojile su 8 odličja.

Proljetno prvenstvo GK Samobor

 

 

Untitled

Sve vas pozivamo u subotu 14. lipnja u borilačku dvoranu OŠ B. Tonija na

Proljetno prvenstvo kluba za rekreativce i natjecateljice.

1. turnus u 9:15

2. turnus u 12:40

 

Designed by: seo services | Thanks to credit repair, web design st louis and std testing